iPhone töltő kábel és adapter a gyorstöltéshez

Az Apple telefonokhoz régen adapter és töltőkábel is járt. A legújabb modellek esetében azonban már csak a vezetéket biztosítják. Mindez pedig azt jelenti, hogy az iPhone töltő kábel mellé kötelező megvenni azt a kelléket, ami csatlakoztatható a konnektorba. Sokan persze nem érik be itt a sima változattal, hiszen a céljuk a gyorstöltés.

Mit is jelent ez? Hogyan lehet a megszokottnál gyorsabban feltölteni a mobiltelefont? Nos, ahogy a név is mutatja, a megfelelő iPhone töltő kábel és adapter kombinációjával akár kétszer hamarabb feltöltődik a kütyü. Ehhez persze rendelkezni kell egy olyan eszközzel, ami képes a megfelelő áramerősség leadásra. Nyilvánvalóan a régebbi Apple telefonokhoz kapott, 5W-os adapter kevésnek bizonyul a gyorstöltéshez.

Sajnos ezzel csak a megszokott, gyakran igen lassú töltés adott. Ha egy iPad-del is rendelkezik a tulajdonos a mobil mellett, akkor szerencsésnek mondhatja magát, hiszen ott van a kezében a táblagéphez kapott 12W-os töltő adapter.

Ezzel már gyorsabban fel lehet tölteni a telefont, de a maximumot ez sem garantálja, már ami a töltést illeti. Aki biztosra szeretne menni, a meglévő iPhone töltő kábel mellé beszerez egy 18W-30W közötti teljesítményre képes adaptert is. Az iPhone-ok esetében ugyanis 30W a maximális töltési teljesítmény, így egy erősebb adapter esetében a plusz teljesítmény kihasználatlan marad.

A Xiaomi 11T tok garantálja a védelmet

Mindenki meg akarja védeni a mobiltelefonját. Hogyan lehet garantálni a teljes biztonságot például a Mi modelleknél? Első lépés a Xiaomi 11T tok megvétele. De melyiket tanácsos megvenni? A kérdés jogos, hiszen rengeteg modell közül választhat manapság az ember. Ugye az első mobilok piacra kerülését követően azonnal megjelentek a tokok.

Azonban igazán csak az okostelefonok felbukkanásával terjedtek el ezek. Érthető is, hiszen egy mostani smartphone, habár nagyon okos, nem épp tartós. A Xiaomi 11T tok pedig segít leküzdeni ezt a problémát. Rengetegen annyira komolyan veszik a védelmet, hogy még a dobozból sem emelik ki a mobilt úgy, hogy ne lenne rögtön kéznél a Xiaomi 11T tok. 

Back to Top