A téli must-have – kabátok és orvosi köpenyek a hideg évszakra

Az orvosi környezetben gyakori, hogy az egyik épületből a másikba megyünk, ezért fontos, hogy megfelelően öltözzünk, nehogy megfázzunk.

Így választhatsz egy fleece-ből vagy polárból készült kabátot és orvosi köpenyt minden orvosi szakma számára. Vegyes modelleket és női, minőségi kivitelezésű, kényelmet és könnyű mosást biztosító modelleket talál.

A gyapjú, fleece vagy polár kabátok és köpenyek minden orvosi szakmában ideálisak, ha a téli huzatban vagy az éjszakai szolgálat során egyik osztályról a másikra kell átmenni.

Az orvosok, ápolók, gondozók könnyen megtalálják a számukra megfelelő modellt a speciális weboldalakon.

Férfiak és nők számára, fehér vagy színes színben és minden méretben, kiváló minőségű, tartósan készült kabátokat kínálunk neked versenyképes áron.

A kényelmes, meleg és könnyű fleece vagy polár kabátokat gondosan válogattuk össze, hogy megfeleljenek a munka higiéniai követelményeinek.

Miért van szükséged orvosi ruházatra?

Ez a ruházat a kórházi környezetre jellemző. Hozzájárul a következőkhöz:

– a fertőzések keresztfertőzésének megelőzése: gondozók-betegek, betegek- gondozók, betegek-betegek

– a beteg tisztelete: az ellátás és a szolgáltatás minősége

A standard szakmai ruházatnak meg kell felelnie a szakmai kategóriának, az utcai ruházatot és cipőt kell helyettesítenie. Ezt a szakmai öltözéket egy öltözőben kell felvenni.

Higiéniai, biztonsági, ergonómiai és kényelmi okokból az ajánlott orvosi munkaruhák megfelelnek a szakember testfelépítésének és tevékenységének.

A zsebek tartalmát: korlátozni kell, bent kell tartani, tisztítani, fertőtleníteni kell minden munkanap végén (tollak, kulcsok, tolltartók, jelvények, órák stb.).

Szín és stílus…

Az orvosi környezetben általában a fehér a munkaruhákhoz társított szín, de az utóbbi években észrevették, hogy a különböző színek egyre demokratikusabbá válnak a kórházakban, ezért olyan színeket kínálnak, mint a halvány rózsaszín, a fukszia, de a kék, a türkiz, a bleumarin kék vagy a zöld… is, hogy minden személy a munkaruháján keresztül érvényesíteni tudja identitását.

Ez az orvosi kabát ideális az őszi és téli évszakokhoz vagy a hűvös tavaszi estékhez. Ez a kabát ultra meleg, hosszú ujjú és magas gallérral ellátott, ami dupla cipzáras, könnyen feltehető és levehető. 100% poliészter, ez a fleece kabát gépben mosható, szuper könnyű és vasalásmentes.

A hideg elleni védelem érdekében a fleece kabátok 100% poliészter anyagból készülnek, gallérral ellátott kivitelben, hogy megvédjék a nyakat a huzattól.

A praktikus és funkcionális, mindkét oldalon nagy zsebekkel ellátott orvosi kabátokat orvosi tunikára viselik, hogy korlátozzák a baktériumoknak való kitettséget, amikor a szabadban van, és megvédenek a hidegtől.

Vigyázz a kabátodra…

Az orvosi kabát karbantartása gyerekjáték… Kézzel vagy gépben mosható 40 fokon, kíméletes centrifugálással, és vasalás nélkül néhány óra alatt megszárad a fogason. Használj egy kis adag lágyítót minden mosáskor, és ez segít megőrizni a kényelmes megjelenést, miközben frissességet kölcsönöz, és lehetővé teszi, hogy évekig megtartsd.

Egészítsd ki az orvosi ruházatod

Bármilyen foglalkozást gyakorolsz is, legyen szó sürgősségi orvosokról, kórházi ápolókról vagy szabadúszókról, mentősökről vagy gyógyszerészekről, a gyapjúkabátot blúzzal, tunikával vagy orvosi munkanadrággal kombinálhatja, akár férfi, akár nő.

A széles színválasztéknak köszönhetően a csapatok vagy részlegek szerinti színválasztással megkülönböztetheted céged vagy székhelyed különböző részlegeit is.

Különböző stílusú orvosi cipők széles választéka is rendelkezésre áll, klumpák vagy sportcipők formájában, amelyek könnyen illeszkednek a szakmai ruházathoz.

Back to Top