BMW X5 felni sokféle kivitelben

Az alu-felni.eu webáruházban számos gumiabroncs és keréktárcsa áll az érdeklődők rendelkezésére, az országunkban futó bármelyik gépjárműre. Többek között megtalálható a webhelyen a BMW X5 felni is, legyen szó G05-ös, E53-as, E70-es, F15-ös, M I és M II jelzésű modellekről. A dísztárcsák igen változatos dizájnban, de jó áron szerezhetőek be, így mindenki megveheti a neki leginkább megfelelő darabot. Az egyes BMW X5 felni típus mellett, minden esetben fel vannak tüntetve az adott termékre vonatkozó pontos paraméterek, mint amilyen az átmérő, a furatszám, az osztókör, a szélesség, a bevésés mélységét jelző ET szám és a szín.

Ezek ismeretében könnyebb és biztosabb a választás. A szett 4 alufelnit tartalmaz, valamint ugyancsak 4-4 króm szelep, logóval ellátott szelepsapka és szükség esetén központosító gyűrű is benne van a feltüntetett végösszegben. A BMW X5 felni ára azonban nem tartalmazza a rögzítéshez szükséges csavarokat és anyákat, de ezek is beszerezhetőek a webshopban.

/Az Opel Corsa D alufelni is jelen van a webshopban/

A nagy raktárkészlettel rendelkező alu-felni.eu webáruházban, gyakorlatilag a hazánkban jelenleg használatban lévő gépjárművek mindegyikére található gumiabroncs és dísztárcsa. Modellnek megfelelően kutathatunk az Opel Corsa D alufelni kategóriában a termékek után, legyen szó Restyling I, II és III, vagy éppen OPC A és B típusokról. Az Opel Corsa D alufelni, akárcsak más kocsikra valóak példányok, mind minőségiek és kedvező áron kerülnek forgalomba. Érdemes tüzetesen átvizslatni a kínálatot, hiszen a magas kvalitás minden termékkategóriánál garantált.

Egy komplett szett megvásárlása esetén is ügyelni kell arra, hogy az Opel Corsa D alufelni árába nincsenek beleszámítva a rögzítéshez szükséges csavarok és anyák, mivel a régiek általában újra felhasználhatóak, de természetesen ezek az apró kellékek is beszerezhetőek a webshopban. Amennyiben fontos Önnek a jó ár-érték arány és a biztonságos közlekedés híve, jó helyen jár, ahol ráadásul az interneten keresztül is mindent elintézhet.

Back to Top