Kényelmes egy kanapéágy?

A kinyitható kanapé vagy kanapéágy mindenki által ismert.

Hálószobában,nappalibanvagy akár egy irodában, mindig kisegít minket.

Azonban sokan még mindig pótágyként tekintenek ezekre a bútorokra és csak szükség esetén gondolnak rájuk, mint elsődleges berendezésre.

Milyen kifogások fordul meg a fejünkben?

A kanapéágy nem esztétikus

Lehet, hogy igaz volt ez a régi kanapéágyakra, de a jelenleg gyártott modellek korántsem ugyanazok! Vannak olyan kortárs és designer modellek, amelyek harmonikusan illeszkednek a legmodernebb belső terekbe is.

Kinyitható kanapét csak garzonlakásokba érdemes vásárolni

Bár a kinyitható kanapét gyakran használják kis lakásokban funkcionális és praktikus oldala, valamint helytakarékossága miatt. Ez a bútordarab azonban praktikus egy kis hálószobában, irodában vagy nappaliban is.

A kanapéágy kényelmesebb, mint egy felfújható matraca váratlan vendégek számára is.

Ha a szoba mérete lehetővé teszi, akkor választhatunk nagyobb méretű kanapéágyat. A legtöbb modell két ember számára is lehetővé teszi a kényelmes alvást. A leggyakoribb méret egy 140 x 190 cm-es kinyitható kanapé, amely megfelel egy franciaágy szokásos méretének.

A kanapéágyat nehéz kinyitni

A kinyitható kanapé alapelve az, hogy könnyen és egyszerűen lehessen kanapéhelyzetből ággyá alakítani. Egyszerűen meg kell döntenünk a háttámlát, és magunk felé húznia az ülést: két mozdulattal kényelmes ágy lesz belőle.

Nem kényelmes?

A kanapéágyas matracok az évek során nagyon kényelmessé váltak. Tökéletesen alkalmasak akár rendszeres alvásra is. Számos matrac-technológia áll a gyártók rendelkezésre, amelyekkel különböző sűrűséggel és vastagsággal, készítenek a kinyitható kanapét.

Back to Top