Használt már váltóméret kalkulátort?

Egy váltóméret kalkulátorral könnyebben megbecsülheti, hogy milyen méretű gumiabroncsra lehet szüksége. A váltóméret kalkulátorba be kell vinni az abroncs méretét és azt, hogy milyen méretű tárcsára keressük a váltóméretet. Ezután már csak a Keresés gombot szükséges megnyomni ahhoz, hogy a rendszer listázza a találatokat. Természetesen ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek, de a webáruházban a termékeknél minden fontos információ megtalálható és az ügyfélszolgálat is a vásárlók segítségére áll. Ha még így sem tudjuk eldönteni, hogy melyik abroncsra van szükségünk akkor keressük fel a márkakereskedést.

 

Érdemes a következőkre odafigyelni amikor kalkulálunk. Minden esetben az autógyártó által megadott méret az ideális. Váltás esetén a teljes kerékátmérőre vonatkoztatott változás nem lehet több, mint 2 százalék. A gyárilag előírt abroncs szerinti súlyindexnek stimmelnie kell bármilyen váltás esetén. Ha egy gumiabroncs a karosszéria. síkján túllóg a rossz váltás miatt, akkor biztosan meg fog bukni a következő műszaki vizsgán, erre nem árt odafigyelni. A váltóméret kalkulátor ennek elkerülésében is nagy segítséget nyújt. Általában akkor szoktunk váltani, ha spórolni szeretnénk, de ez nem biztos, hogy a legjobb, sőt az sem, hogy ez a legolcsóbb megoldás!

 

A gumidirekt ügyfélszolgálata mindenben segíti a vásárlókat, ezért érdemes az ő általuk javasolt abroncsokat is szem előtt tartani. A tartósság is egy olyan tényező, amely mindenképpen fontos, hiszen nem mindegy, hogy egy évben hányszor kényszerülünk abroncscserére. Minden egyes abroncscsere plusz kiadást jelent, holott lehet, hogy elkerülhető lenne egy jó abroncs kiválasztásával.  A gumidirekt szervízében nagyon gyorsan elvégzik az abroncsok felszerelését, de ehhez időpont egyeztetés szükséges az ügyfélszolgálatos kollégákkal. Ha már van időpontunk akkor érdemes a vásárlást megejteni a webáruházban és a szállítást is átgondolni. A gumidirekt áruházában minőségi abroncsok közül válogathatunk. Választásunk segítik a weboldalon megtalálható hasznos információk, melyek között a legfrissebb abroncs tesztek is megtalálhatók.