Milyen MDF beltéri ajtó árakkal kell számolni?

Itt megnézheti, hogy milyen árakra számíthat, ha MDF beltéri ajtót keres: https://www.szalafa.hu/mdf-belteri-ajto/Nettó 84 600 forinttól 96 400 forintig kínálj a Szalafa az MDF beltéri ajtókat. Az általuk forgalmazott ajtócsalád számtalan színben és formában rendelhető meg. Látványvilágában teljesen különleges ajtókat találhatunk, hiszen a furnér ajtók motívuma egyedülálló. A finomszerkezetű rostokból álló ajtók igen masszívak és erősek, így évekig nem kell majd az ajtócserével foglalkozni. A festhető ajtók rövid szállítási határidővel rendelhetők meg.

A beltéri ajtók RAL színekben megrendelhetők, így olyan színt választunk, amilyent csak szeretnénk, és ami a legjobban illik otthonunkhoz. A rétegragasztott fából gyártott ajtólapok 6 mm vastagságúak és mart MDF-ből készül. A marás mintázata sokféle lehet, így még az ajtó mintázata is igazodhat otthonunk hangulatához. Szabadon választhatók az él kialakítások, így az ajtólapnál, az üvegbeszegező lécek profilján is. A beltéri ajtók mérete 75 és 110 cm között választható és ez lehet egy vagy kétszárnyú is. A kétszárnyú ajtók mérete 140-200 cm között rendelhető. Az ajtók rendelése előtt nézzük meg, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre a behelyezéshez, hiszen a fal vastagságának minimum 8 centiméteresnek kell lennie és nem haladhatja meg az 50 centimétert.

A strapabíró beltéri ajtókból toló változat is rendelhető, így a méretek tekintetében is el lehet térni. Az utólag beépíthető tok 7 centiméter széles borítással készül és gumitömítéssel is ellátják. A borításokat mindig úgy választják meg, hogy annak színe illeszkedjen az ajtó színéhez. 3 db pánttal lehet a falcolt ajtókat a helyükre beépíteni, ami pedig falc nélküli annál alkalmazhatók a rejtett pántok.  A Szalafa munkatársai mindenben a vásárlók segítségére sietnek, hiszen a szakemberek akár az ajtók kiválasztásában is segítséget tudnak nyújtani. Megrendelés előtt mindig alaposan nézzük át, hogy milyen ajtót választunk ki és a méreteket is egyeztessük le, nehogy rossz ajtóméret kerüljön legyártásra.