Nem kell többé aggódni a piszkálódás miatt

A láthatatlan fogszabályozás egy olyan modern, fogorvosi fejlesztés, melynek köszönhetően ma már nem kell feltétlenül aggódnia a kellemetlen visszajelzésektől azoknak, akiknek fogszabályzóra van szüksége.
A láthatatlan fogszabályzás elérhető a felnőttkori és a gyermek fogszabályozásban is.
Lényege, hogy a fogszabályozó készülék olyan kialakítással rendelkezik, melynek köszönhetően a külső szemlélő számára, szinte teljesen észrevehetetlen lesz a fogszabályzó viselése.
Ezt úgy érik el, hogy a fogszabályzó készülék munkát végző, nagyobbik része a fogak belső felületén helyezkednek el és a szájpadláson, a minimális, külső felületen elhelyezkedő elemek pedig vagy áttetszőek, vagy felveszik a páciens fogazatának színét.
Ezzel a megoldással pedig elérhető, hogy azok, akik nem tudnak a készülékről, szinte esélytelen, hogy észrevegyék azt, miközben tökéletesen ellátja feladatát és rendezi a fogazatot.
A gyermek fogszabályozás pedig ennek a megoldásnak köszönhetően, már minimális lelki próbának teszi csak ki gyermekeinket, így nem kell azon aggódnunk, hogy a többi gyerek esetleg bántani fogja miatta.
Amennyiben önnek, vagy gyermekének szüksége lehet fogszabályozásra, kérem keresse fel kollégáinkat bizalommal és kérjen információt egy előre egyeztetett konzultáció során.