Miben más az agyaggalamb lövészet más élménylövészettől?

Mindig is érdekelt, hogy milyen érzés vadászként mozgó célpontra lőni? Ha elveid nem is engedik az ilyen elfoglaltságot, akkor is lehetőséged van kipróbálni az izgalmas programot, méghozzá agyaggalamb lövészet kapcsán. S hogy miben különbözik ez az egyéb élménylövészet típusoktól? Cikkünkben ennek is igyekszünk utánajárni.

Az élménylövészet, mint programlehetőség hazánkban is elérhető, és a fegyverek iránt érdeklődők körében mind népszerűbb. Míg a különféle éles fegyvereknek kézben tartása és kipróbálása már önmagában is újszerű élményt ad, addig az agyaggalamb lövészetben megvan a kihívás ereje. Az előzetes oktatást követően a megfelelő védőfelszerelésben neki is kezdetnek az érdeklődők a lövésnek. A lőtéren biztonságos körülmények között van lehetőség arra, hogy mozgó célpontot vegyél célba és próbára tedd reflexeidet.

Az agyaggalamb lövészet elsősorban abban különbözik, hogy itt mozgó célpontot kell eltalálni, ami igencsak kihívás elé állítja az érdeklődőket. A program egyébként erdős környezetben zajlik, de természetesen a lőtér biztonságát szem előtt tartva. Ha elfáradtál volna a lövöldözésben, akkor melegedő helyiségben pihenhetsz, ahol büféétkezésre is lehetőség nyílik.

A hasonló, élmény-jellegű ajándékok minden korábbinál népszerűbbek manapság. Ez nem csak különlegességüknek köszönhető, hanem annak is, hogy sokan belátják, a szeretteikkel töltött idő valóban felbecsülhetetlen, s ha ehhez éppen egy ilyen program biztosítja a kereteket, akkor az újszerű élmények megszerzése is tovább gazdagítja a kapcsolatot. Nem csak a lövészettel kapcsolatban akad azonban lehetőség programot szervezni. A kínálat rendkívül széles, így abban a víz, a repülés, vagy egészen egyszerűen a wellness szerelmesei is megtalálják számításukat.

Baráti társaságok éppen olyan gyakran döntenek az élmény-programok mellett, mint családok, párok, vagy éppen üzleti partnerek. A céges csapatépítő tréningként is remek választásnak bizonyuló lehetőségek ma már megfizethető árkategóriába tartoznak, és mindenki találhat az elképzeléseinek megfelelő programot. Az élménylövészeten túl a népszerű szabadulószobás játékok, vagy például a szélcsatornás lebegés is megállja a helyét céges rendezvény, csapatépítő tréning kapcsán. Válassz programot, melyen a megajándékozott tetszés szerinti időpontban vehet részt!