Reiki mester tanfolyamon keresztül bárki lehet mester

A jó pap holtig tanul! Ezen az oldalon megtudhatod, hogy hogyan válhat belőled reiki mester. A reiki Japánból ered és egy hatékony önfejlesztő módszer is, amellett, hogy teljes lelki békét és gyógyulást hoz. Az igen egyszerű módszer sokszínűen használható. A testi és lelki egyensúly megteremtéséhez a reiki kezelésekre van szükség, amely a krónikus tünetek kezelésén át egészen a fizikai és lelki eredetű problémák kezeléséig bármire hatékonyan alkalmazható. Megelőzésre és kezelésre is használható a reiki módszer. A reiki megismerésére a reiki mester képzés elvégzésére van szükséged. A saját mesteri utadat kell megtalálnod, csak így válhatsz reiki mesterré. A reikiben rejlő korlátlan lehetőségeket lehet megismerni egy reiki mester kurzuson.

A reiki mester kurzus egy új utat és lehetőségeket nyit majd meg előtted. Reiki Réka a R.A.I. Magyarország tanáraként vezet be a reiki rejtelmeibe. Dr. Mikao Usui és F.E. Eckard Strohm tanításait adja át neked a mester képzésen.  Ha érdekel a természetgyógyászat és azon belül is a reiki, akkor jó helyen jársz. A reiki tanfolyamon elsajátíthatod az energia átadás tudományát, amelyet azonban egy életen át kell tanulnod. Az energiaátadás módszerét az évek során fokozatosan tudod majd elsajátítani és tökéletesíteni. Életvitel és gondolkodásmód váltásra lesz szükséged ahhoz, hogy igazi reiki mester váljon belőled.

 

A nyár folyamán többször is lesz reiki kurzus, amelyekre folyamatosan lehet jelentkezni. A tanfolyam során elsajátíthatod, a tértisztítást, ételed és italod rezgésszámát megemelheted, kezelheted a pszichoszomatikus problémáidat és a felkészülhetsz egy vizsgára vagy egy komolyabb műtétre is testben valamint lélekben egyaránt. A gyógyító erőd a kurzus során egyre erősebb lesz, és a beavatás segít a rezgésszámod és az energiaszinted megemelésében. A kurzus során elsajátíthatod a mentális eredetű problémák hatékony kezelését. A reiki tanfolyamok több lépcsőben érhetők el, de érdemes az alapokról indulnia minden érdeklődőnek.