A parkoláskor nélkülözhetetlen a tolatóradar

A motorolaj a személyautó éltető eleme, nélküle a működés lehetetlenné válna. Azonban nem mindegy, hogy milyen fajta mellett dönt az ember. Egyre többen döntenek az online olajshop termékei mellett, mert ezek jó minőségűek, nem kerülnek sokba és igazán egyszerűen megrendelhetőek. Az olajshop pozitívumai közé sorolható az is, hogy az oldalon a keresőt a legátfogóbb, legkönnyebb keresési rendszer alapján alkották meg, aminek köszönhetően a vevő gyorsan rá tud találni az ideális termékre.

Azonban arra mindig felhívják a figyelmet az olajshop munkatársai, hogy amikor a motorolaj cseréjéről van szó, akkor szükséges beszerezni a speciális szűrőket, hiszen ezek egy év alatt, illetve 10 ezer kilométer után bizony nagyon elhasználódnak. Az olajshop ebben is segíteni tud. Itt megvehető az olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, üzemanyagszűrő egyaránt. Amennyiben a kliens a szűrőket is az autóalkatrész webáruházban vásárolja meg, a szállítási költség ingyenessé válik. Nem szabad tehát elfelejteni, hogy a kocsi olajcseréjét általában évente egyszer ajánlott elvégeztetni, de egyes modelleknél ez változó.

Ettől az internetes webshoptól megvásárolható a tolatóradar is, ami a mindennapi vezetést teszi sokkal egyszerűbbé és biztonságosabbá. Mindenki tudja, hogy egy zsúfoltabb városban, helyen mennyire nehéz parkolni, hiszen szűkösek a helyek és sokszor az sincs ahol megállni. Ezért is jöhet jól a tolatóradar, amelyik biztonságosabbá teszi az ilyen jellegű manővereket.

Mivel minden sofőr tolat és parkol nap mint nap a kocsijával és gyakran nem veszi észre azt ami az autó háta mögött van, ezért kisebb baleseteket okozhat. Mielőtt valaki azonban megvesz egy tolatóradart, tudni érdemes, hogy ennek a kütyünek nagyon sokféle változata van. Megvehető például a 2, 4 illetve 8 szenzoros is. Ezek hangjelzéssel figyelmeztetnek az akadályokra. A kellék működése igen egyszerű, hiszen a kocsi minél közelebb kerül egy akadályhoz, a szerkezet annál sűrűbben és hangosabban jelez. A tolatóradar ezért is szükséges sok esetben.