AZ Electrolux Pure i9 igazi okosporszívó

Mindenki életében van néhány tevékenység, amit szívesen elkerül. Mivel a lakásban rengeteg a tennivaló, a lakók valószínűleg nem bánnák, ha kitérhetnének a takarítás elől. Manapság már nem szükséges több órát eltölteni a porszívózással, mert az Electrolux Pure i9 gépezet könnyedén elvégzi ezt a feladatot az ember helyett. Ez a termék konkrétan a legmodernebb szerkezetek közé tartozik. Lényegében nevezhető okosporszívónak is, ugyanis az applikáció segítségével könnyedén nyomon követhető a munkája.

A gyártó 2 teljes év garanciát vállal az Electrolux Pure i9 készülékre és fél évet az akkumulátorra. Mint ahogy a legtöbb hasonló termék, ez a szerkezet is töltőállomással rendelkezik, ahová persze saját magától tér vissza, miután befejezte a feladatát. Remek választás azoknak, akik háziállattal élnek együtt, amely folyamatosan hullajtja a szőrét. Az Electrolux Pure i9 porszívónak átlagosan egy órába kerül, hogy elvégezze a feladatát, ami után 2 órán keresztül tölti az akkumulátorát. Továbbá el van látva oldalkefékkel, valamint kiválaszthatja, hogy ECO vagy SPOT módban takarítsa ki a lakást. Természetesen az Electrolux Pure i9 doboz tartalmazza a magyar nyelvű használati útmutatót, amivel sikeresen működésbe tudja hozni. Ráadásul részletes leírást kap a berendezés javasolt működtetéséről, illetve annak a karbantartásáról. Nincs is annál kellemesebb, mint hazaérni a frissen kitisztított lakásba és megpihenni a fárasztó nap után. Amennyiben érdeklődést mutat a porszívó robot ár iránt, azt nyugodtan megtekintheti a Robotguru honlapján.

Tény, hogy néhány éven belül a hagyományos porszívókat fel fogják váltani az okos példányok. Egyszerűen azért, mert az ember megteheti, hogy ezt a feladatot áthárítsa egyetlen készülékre. Tehát a porszívó robot árát igenis megéri kifizetni, főleg, ha nagy lakással rendelkezik és ki nem állhatja a házimunkát. Márpedig a lakást szükségszerű takarítani, ami igen sok időt vehet igénybe. Miért pazarolná a drága idejét, amikor ezt automatikusan elvégezheti a modern szerkezet? Ráadásul a működése alatt a kénye-kedve szerint foglalkozhat a kedvenc hobbijával. Igaz, hogy a porszívó robot ár nem éppen 1-2 Forint, azonban azt is figyelembe kell venni, hogy mit kap érte cserébe. Rengeteg időt és energiát spórol meg, továbbá az otthonában folyamatosan tisztaság lesz. Nyilvánvaló, hogy a porszívózások kívül még így is rengeteg tennivaló akad, de legalább ezt a terhet tegye le a válláról! Biztos lehet benne, hogy a gépezet beszerzése után semmi pénzért nem válna meg tőle.