Gyorsan kivitelezhető az iPhone kijelzőcsere

Sajnos előfordul, hogy nem mindig vagyunk a helyzet magaslatán. Ezt okozhatja a megfázás, az eltöltött rossz nap, vagy egyszerűen csak a figyelmetlenség. Bizony megesik, hogy ezt a kellemetlen hangulatot a telefonunk, illetve annak a képernyője bánja. Manapság már nem olyan bonyolult az iPhone kijelzőcsere. Szinte bárhol megjavítják, viszonylag rövid idő alatt.

Mindössze meg kell találnia azt az üzletet, ahol a precíz munka és a költséghatékonyság kéz a kézben jár. Bizonyos oldalakon még az árak is fel vannak tüntetve, ezért érdemes kicsit utánajárni, még mielőtt beleugrik egy ajánlatba. Tény, hogy mindenki gyorsan szeretné elintézni az iPhone kijelzőcserét és visszakapni az okoseszközét, hiszen elég nehézkes meglenni nélkülük. Az Apple készülékét érdemes szakszervizbe elvinni, hogy biztosra menjen a javíttatásban. Természetesen, amennyiben az iPhone készülék garancia alatt áll és gyári hiba lépett fel, azt rögtön megoldják, ezért Ön nem kell aggódjon.

Azonban, ha egyéb külső hatás miatt tört össze vagy hibásodott meg, sajnos a biztosítás ezt nem állja. Egyes szakszervizekben az iPhone kijelzőcserét ingyenes szállítással biztosítják. A Mobilcorner is ezen vállalatokhoz tartozik, mert megpróbálja levenni a terhet az ügyfélről. Ráadásul igen sebesen dolgoznak, hiszen a csere 1-2 munkanapot vesz igénybe, míg az oda-vissza szállítás 1-1 napot. Továbbá, az általuk kicserélt képernyőre 6 hónap garanciát vállalnak. A felsoroltak alapján, az iPhone kijelzőcsere igazán jó üzlet, hiszen csakis a cserének az árát szükséges kifizetni. A díjakat megtalálja a weboldalon, valamint a lépéseket is a szolgáltatás igénybevételéhez.