Diszkrét búvóhely órákra? Itt a megoldás!

Ha sorra vesszük napjaink elérhető szállás lehetőségeit, akkor a megfizethető wellness hotelek örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Ezek hazánk szinte minden régiójában széles választékban elérhetőek, és árkategóriától függetlenül minden korosztály megtalálhatja közöttük az ideálisat. De mi a helyzet akkor, ha csak néhány órára lenne szükségünk egy színvonalas szállásra? Igen, nem másra gondolunk, mint azokra a diszkrét találkákra, melyeket nem szívesen kötnénk mások orrára. A hétköznapokban hajlamosak vagyunk elhamarkodottan ítélni és a titkos légyottokat megbélyegezni. Tény pedig, hogy nem tudhatjuk, mi vezet oda két ember életében, hogy a járatlan úton keressék a gyönyört.

Kifejezetten az ilyen programokhoz kínálnak a búvóhelyek tökéletes megoldást, hiszen egyszerre biztosítják a diszkréciót, és teszik lehetővé akár az egyetlen óra erejéig való tartózkodást. A Búvóhely kereső segítségével néhány kattintással rábukkanhatunk arra a helyszínre, mely minden szempontból elnyeri tetszésünket. Legyen szó akár a fővárosról, akár valamelyik vidéki nagyvárosról, többféle igényesen felszerelt apartman közül válogathatunk. Amennyiben konkrét elképzelésekkel rendelkezünk a szolgáltatásokat illetően, akkor szűrhetünk a számunkra fontos feltételek szerint. Legyen Wifi a lakásban? Lényeges a garázs és a klíma? Esetleg a sarokkád kínálta lehetőségeket szeretnénk kihasználni a romantikus előjátékhoz? Mindannyian más és más igényekkel rendelkezünk, s a búvóhelyekben éppen az a jó, hogy sokféle kialakítással és stílussal rendelkező környezet közül választhatunk.

Akár medencével, jakuzzival, vagy saját kerttel rendelkező ingatlanok mellett is letehetjük a voksot, s ha egyetlen óránál többet tudunk rászánni a szenvedélyes programra, akkor napokra is bérelhetjük a kiszemelt búvóhelyet. A kiváló felszereltségnek köszönhetően az erotikus kalandon túl közös filmnézéssel, finomságok elkészítésével, vagy zenehallgatással is tölthetjük az órákat a még teljesebb élmény érdekében. A kerttel, terasszal rendelkező apartmanok is garantálják a maximális diszkréciót, így nem fordulhat elő, hogy illetéktelenek szereznek tudomást az együttlétről. A lehetőséggel egyébként már régóta együtt élő partnerek is szoktak élni, hiszen új szín vihető ilyen módon a talán kissé már ellaposodott kapcsolatba is. A búvóhelyek Budapesten és vidéken is várják azokat, akik egymásra hangolódnának, s ehhez fontosnak tartják az igényes környezetet.