Milyen változásokat hozhat a gaming világba az Oculus Rift?

A szórakozás jövője az Oculus Rift VR csomagjában rejlik. A szórakozás jövője áll előttünk, erre mindenki felkészülhet. Egy teljesen új generációs virtuális valóságra számíthatunk, amely speciális 360 fokos és egyéb VR filmek nézésére alkalmas, virtuális túrákat tehetünk a segítségével és fejlesztői programoknál is nagy hasznát vehetjük. Egy olyan eszköz érkezik, amely a videojátékos szokásokat teljesen megváltoztatja.

Egy teljesen új világ köszönt ránk

A belső nézetes akciójátékokat eddig nem sokan próbálták ki, de most ennek is elérkezik az ideje. Az eszköz segítségével a kezünkben érezhetjük a fegyvereket, különleges és látványos légi harcokban vehetünk részt és szinte a fejünk mellett fognak elsüvíteni a rakéták. Most úgy tudunk majd körülnézni a világban, mintha csak a valódi életben tennénk. Végre egy hihető élmény vár ránk, hiszen az lesz az érzésünk, hogy mi személyesen ott vagyunk a játékban, a barátokkal közösen futtatott programokban vagy akár egy virtuális moziban.

Kezdetnek két játékot is használhatunk

Az Oculus Rift csomagjában a kiegészítőkön és az Xbox One irányítón kívül két játékot is találunk majd. Egy mászkálós Lucky’s Tale és egy űrcsatás EVE: Valkyrie vár mindenkire. Megdöbbentő minőség és élethűség az, amit tapasztalni fogunk a játékok során. Szédítő terek, térbeliség és különleges élmények, ezt jelenti az Oculus Rift. A modern VR technológia határtalan élményt nyújt majd minden felhasználónak és a jó hír az, hogy ez már elérhető és megvásárolható. Amire szükséged lesz: Windows 7 SP1 64 bit vagy újabb, három USB 3.0 port és egy USB 2.0 port, 8GB+ RAM memória, Intel i%-4590 processzor, NVIDIA GTX 970/AMD R9 290 grafikus kártya. Természetesen, ha erősebb a grafikus kártyád és a rendszered is újabb, mint a Windows 7 az sem jelent majd gondot. Biztosak lehetünk abban, hogy az Oculus Rift minden fejlesztő fantáziáját meg fogja mozgatni, így már most várhatjuk a legújabb játékokat.