Miskolctapolca Barlangfürdő éjszakai fürdőzése egy ritka, egyedülálló programlehetőség

Hazánk számos pontján találhatunk manapság lehetőséget arra, hogy éjszakai fürdőzés alkalmával kapcsolódjunk ki. A magyarországi élmény-és gyógyfürdők gyakran kínálnak alkalmat arra, hogy zenével, filmvetítéssel, vagy akár habparty-val egybekötve élvezhessük a víz közelségét, ráadásul izgalmas, éjszakai időpontokban. Az Év Fürdője is beállt a sorba, ám különleges kialakításánál és prémium kategóriás szolgáltatásainál fogva a program színvonala messze meghaladja a többi fürdőét.

Miskolctapolca és környéke egyébként is nagy népszerűségnek örvendő idegenforgalmi régió, mely mellett évszaktól függetlenül sokan teszik le a voksot. Nem véletlen, hiszen a természetjárásra éppen úgy lehetőség nyílik a térségben, mint a történelmi nevezetességek felkeresésére, vagy a wellness programokra. A fedett medencékkel rendelkező szállodák a festői, hegyvidéki környezetben mostanság minden korábbinál kedveltebbek, de a különleges programok is igen keresettek. Tipikusan ilyen a Barlangfürdőben időnként megrendezésre kerülő éjszakai fürdőzés. A környezet már önmagában is pazar, de az éjszakai megvilágítás csak még inkább alkalmas arra, hogy egy más világba repítsen bennünket.

Az Északi-középhegység remek választásnak bizonyul kirándulás, hosszú hétvége tervezése alkalmából. A tapasztalatok azt mutatják, hogy napjaink turistája akár évente többször is útra kel, és hosszabb-rövidebb pihenések alkalmával fedezi fel a természeti és ember alkotta értékeket. A régió többféle programlehetőséggel, nemzeti parkokkal, várakkal és látványos fürdőkkel várja a vendégeket, akik télen-nyáron egyaránt megtalálják a számukra ideális programokat. Akár a szálloda falait sem kell elhagyni annak, aki elvonulna világ zajától. Persze ha már ilyen lenyűgöző tájat választunk, akkor megéri beiktatni egy-egy kirándulást, és természetesen a Barlangfürdő felkeresését is.

Természetesen nem csak a legnagyobb wellness hotelekben foglalhatunk szállást, hanem több napos tartózkodás alkalmával a kisebb vendégházak, apartmanok és fogadók is jó választásnak bizonyulhatnak. A környékbeli szállásokról a részletek itt találhatóak. Érdemes már most tervezni a pihenésre szánt napokat, ugyanis több szolgáltató is akciós csomagajánlatokkal áll rendelkezésre húsvét, pünkösd, vagy május elseje alkalmából. A Barlangfürdő korosztálytól függetlenül teljes körű testi-lelki felüdülést kínál akár nappali lubickolás, akár éjszakai fürdőzés alkalmával.