Igényeljen USA vízumot itt!

Egy olyan online ügynökséget keres, amelyik segít Önnek kijutni az Amerikai Egyesült Államokba? Akkor érdemes felvennie a kapcsolatot az ESTA Visa munkatársaival, akik az Elektronikus Utazási Engedély megszerzésében lehetnek a segítségére. Ennek igénylése 2009 óta kötelező azoknak, akik a Vízummentességi Programba tartoznak. Magyarországon kívül számos más ország is része ennek, így hát az oldalon található lista minden tagja köteles igényelni ezt az online engedélyt.

Amennyiben 90 napig, vagy annál kevesebb ideig szándékozik Amerikában tartózkodni, nem kell hivatalos vízumot kérvényezni, hanem elég az ESTA is. Azonban ezt mindenképp el kell intéznie még az utazás előtt, lényegtelen, hogy turisztikai vagy üzleti célból utazik. Aki még nem járt Amerikában, annak legalább egyszer érdemes felfedezni ezt a teljesen más világot, hiszen ezt nem elég csak a filmekben látni.

A digitális világunkban pedig nagyon egyszerű megszerezni az engedélyt is hozzá. Ellenben tudnia kell, hogy ez még önmagában nem elég ahhoz, hogy átlépje az USA határát. Részt kell vennie egy rutin eljárásban is, amely során az amerikai hatóság megítéli, hogy alkalmas-e belépni. Ha ez és az ESTA is megvan, akkor nincs más hátra, mint elkezdeni megtervezni az utazást, szállást és a fő állomásokat. Azonban egy dolgot semmiképp sem szabad elfelejteni. Az USA vízum elfogadását követően érdemes azonnal utána járni az egészségügyi biztosításnak is, hiszen Amerikában nagyon drága még a rutin eljárás és vizsgálat is.

Ezért biztosra kell mennie abban, hogy az egészségügyi kártyája lefedi a vészhelyzeteket is. Az is lehet, hogy nem kell majd használnia, de sosem tudni, mikor kell mégis egy orvosi beavatkozás. Éppen ezért kötelessége az egészségügyi biztosítást időben elintézni. Az USA vízum, ha még nem tudja hol nyújtható be, az oldalra kattintva máris igényelhető, online. Meg kell adnia a személyes adatait, köztük a nevét, születési dátumot és természetesen a szülők nevét is. Amik szintén nagyon fontos jelentőséggel bírnak, az útlevél adatok. Az útlevél szám mellett fel kell tüntetni a kiállítás és a lejárat dátumát egyaránt.

Az útlevelet kiállító országot is meg kell adnia, valamint bejelölni, hogy jelenleg egy másik ország állampolgáraként is szerepel-e valahol. Az USA vízum kérelem utolsó lépése, hogy néhány kapcsolati információt megad, valamint beír valakit, aki vészhelyzet esetében értesítenek. Az egész folyamat sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint aminek tűnik, ráadásul az eredményre sem kell sokat várnia, hiszen általában 1-2 nap alatt megkapja a választ.