Bikinivonal szőrtelenítés otthon: csak egy ilyen epilátor kell hozzá!

A szőrtelenítés sok nő számára okoz problémát. A legtöbb módszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ugyan a borotvát bármikor pillanatok alatt használhatjuk, de a szőrszálak sajnos gyakran már egy nap múlva visszanőnek. Ennek ellenére sokan választják ezt a megoldást a kritikus helyek szőrtelenítésére. Az epilátorok széles választékban megtalálhatóak napjaink kínálatában, és akár hetekig tartó simaságot biztosítanak. További nagy előnye az eszköznek, hogy a szőrszálak gyengébbé válnak rendszeres használatával. A szőrtelenítő krémek sokszor váltanak ki bőrirritációt, ezért egyre gyakrabban kerül az érdeklődés középpontjába a tartós szőrtelenítés, melyet már otthonunkban is elvégezhetünk. A villanófényes szőrtelenítő eszközökkel korábban csak szépségszalonokban és plasztikai sebészettel foglalkozó klinikákon találkoztunk, ma azonban már otthoni használatra is kapható a praktikus kis készülék.

S hogy melyik testtájra milyen szőrtelenítő módszer bizonyul a legjobb választásnak? Míg a borotvát bárhol bevethetjük a kívánt eredmény érdekében, addig az epilátorokkal már óvatosabbak szoktunk lenni, éppen a fájdalom miatt. A gyártók szerencsére odafigyelnek arra, hogy olyan készülékekkel jöjjenek ki manapság, melyek kialakításuknak köszönhetően a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzanak a szőrtelenítés során. Hála ennek, epilátorral már akár a bikinivonal szőrtelenítését is elvégezhetjük, és hosszú időn keresztül tartó simaságnak örvendhetünk. A terület nem csak a nyári időszakban érdemel figyelmet, hanem tulajdonképpen az év minden hónapjában. Az ápoltság és az igényesség elmaradhatatlan részét képezi a bikinivonal szőrmentessé varázsolása.

A korszerű epilátorok kiválóan használhatóak a kényes területeken is, de akár az IPL szőrtelenítő készülékek kínálta lehetőségeket is kihasználhatjuk a bikinivonalon. A fejrész méretének köszönhetően könnyedén hozzáférhetünk a comb belső részeihez, és gyakorlatilag fájdalommentesen szabadulhatunk meg a sokszor problémát okozó szőrszálaktól.

Sokan tartanak attól, hogy az epilátor használata elviselhetetlen fájdalommal jár. A legújabb modellek kialakítása, és a speciális hűtési rendszer azonban együttesen gondoskodnak a fájdalommentességről. Néhány használat után teljesen hozzászokik a bőr az epiláláshoz, és a kezdeti kissé csípő érzés is elmúlik. Érdemes a tartós megoldást kínáló szőrtelenítési módszerek mellett dönteni, hiszen ezekkel sok időt spórolhatunk meg a mindennapokban.