Miért venné meg a 10. rugdalózót ajándékba?

A gyermekvállalás izgalmai tetőpontjukra hágnak akkor, amikor a kis pocaklakó végre megérkezik. Számos feladat hárul ezután a szülőkre és persze a barátok, rokonok látogatására is lehet számítani, amint a kicsi hazaérkezik. Az esemény előtt állva sokak fejében megfordul, hogy mi is lenne az ideális ajándék az alkalomra? Legtöbben a rugdalózók, kistakarók és textíliák mellett teszik le a voksot, ám ezekből is elég egy idő után. Miért döntene a sablonos meglepetés mellett, ha olyan ajándékcsomagok is megtalálhatóak napjaink kínálatában, melyek rendkívül praktikusak és hasznosak minden újszülöttet ellátó háztartásban?

 

Ugyan az apróságok élete rendkívül egyszerűnek tűnhet, ám az etetés-alvás kettőse igen sok odafigyelést igényel a szülők részéről. Annak érdekében, hogy a táplálás egyszerű, és a kicsi számára is kényelmes legyen, jól jönnek azok a cumisüvegek, melyek speciálisan a cumisüveges etetés kezdeti szakaszának megkönnyítésére lettek kialakítva. A természetes mell-érzetet keltő cumik hatására a kicsi könnyen megszokja ezt az étkezést. Nem ritka, hogy az apróságok hasfájástól szenvednek a nem megfelelő cumisüvegektől. Az ikerszelepes megoldással csökkenthető a teltségérzet, és a levegő nem tud a kis pocakba jutni. Az ergonomikus kialakítás sem elhanyagolható, hiszen ennek köszönhetően az eszköz könnyen tartható és még az apró kis kezekbe is kiválóan passzol.

 

Vannak ma már olyan játszócumik is, amelyek egyedi kialakításukkal hatékonyan hozzájárulnak a baba fogazatának és szájpadlásának egészséges fejlődéséhez. A márka által forgalmazott minden egyes cumi íz-és illatanyagoktól mentesen szolgálja a baba egészségét. Természetesen a higiénia is kiemelt jelentőséggel bír a táplálás során, s ennek érdekében speciális tisztító eszközök is beszerezhetőek a cumisüvegek fejrészéhez. A pohárfogantyúk, az üvegek és tárolók sem hiányozhatnak az otthoni gyűjteményből, hiszen mindegyikük jól jön a napi használat során.

 

Babalátogatás alkalmával érdemes elrugaszkodni tehát a hagyományos megoldásoktól, és inkább olyan praktikus darabok mellett dönteni, melyek hosszú távon szolgálják a kicsi és a mama elégedettségét. Rugdalózóból minden valószínűség szerint így is éppen elegendő áll majd rendelkezésre. Ajándékozzon helyette inkább igazán hasznos eszközöket a Philips jelentette színvonallal társítva!